2011. szeptember 27., kedd

zsolnay eozin kiskagyló vagy kobra tálka új ! - Jelenlegi ára: 8 999 Ft

Gyönyörű teljesen új Zsolnay eozin kiskagyló vagy kobra tálka!
Mint ahogy a képen is látható a dísztárgy gyönyörű!
Eredeti Zsolnay termék mely Zsolnay logós saját dobozában kerül kiszállításra!
Exclusive ajánlat, az ár több mint baráti!
SAJNOS A VATERA NEM ENGEDI BEÁLLÍTANI CSAK HASZNÁLTNAK DE A TERMÉK ÚJ!
Az ékszereket és más eozin tárgyakat általában a leütés után 2-3 héttel tudom postázni, illetve egy ismerősömtől személyesen átvehetőek Budapesten és Pest megyében előzetes megbeszélés után!
A Zsolnay márkanév már több mint 150 éve a hagyomány, az egyediség, a művészi érték és az állandó megújulás jelképe. Hosszú története során mindig tudott kora számára valami újat és meghatározót mondani. Mind technológiai megoldásokban mind pedig a művészi kivitelezésben úttörő szerepet játszott, magához vonzotta az adott kor neves tudósait, művészeit, építészeit. Ennek köszönhetően olyan hírneves alkotók vettek részt a gyár munkájában, mint pl. Rippl-Rónai József, Martyn Ferenc, Victor Vasarely, Lechner Ödön és még sokan mások.
Az eozin (régen: eosin) a Zsolnay által készített porcelánok bevonatának fémesen csillogó, színes mázának neve. Eredetileg csak a vörös színű mázat hívták eozinnak (ld. a szó eredete), a többi máznak más-más neve volt. Később ez a szó ,, ráragadt” a többire. Ma leggyakrabban zöldes színű eozint látunk a boltokban. Létezik kék, lila, aranyszínű is.
!!! OLVASSA  EL FIGYELMESEN!!!
Költözés miatt hatalmas kiárusítás, szekrényürítés!
Kérek mindenkit, hogy az aukció megnyerése után 7 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot és utalja át a vételárat.
Amennyiben ez nem történik sajnálattal bár, de negatív értékelést adok és a terméket visszatöltöm!
Kivételes esetek persze mindig lehetnek és én tudok is várni, de ezt  licitálás előtt beszéljük meg!
A terméket visszavenni, pénzt visszafizetni stb. nem áll módomban!
Fizetés: CIB-es (belföldi) bankszámlaszámra, ha valaki valamit sürgősen szeretne megkapni licitálás előtt jelezze és ne utaljon, hanem kp-ben fizesse be az összeget a számlámra.
Személyes átvétel: sajnos nem tudom megoldani! Csak a Zsolnay aukcióknál lehetséges ahol egy ismerősöm intézi az átadást, előre megbeszélt helyen és időben (Pécs, Törökbálint, Budaörs, Bp).
Postázás: csak ajánlottan vagy futárszolgálattal lehetséges.   A posta által okozott károkért felelőséggel nem tartozom, kérek mindenkit, hogy ha ilyen problémája van a postához forduljon.
Az ajánló szelvényeket 2 hétig őrzöm, kérek mindenkit, hogy probléma esetén ezen időtartam alatt vegye fel velem a kapcsolatot, mert később nem tudok segíteni.
Minden további információ a "Szállítási és garanciális feltételek" fül alatt!
Szívesen cserélek: elsősorban táskákra, felsőkre, porcelánokra(Szász Endre, Herendi virágok, Zsolnay, stb. ), könyvekre, régiségekre(bélyeg, képeslap, üveg, étkészletek, stb. ).
Köszönöm a megértést! Kérek mindenkinek, hogy csak akkor licitáljon ha a fentieket elfogadja!


Jelenlegi ára: 8 999 Ft

Az aukció vége: 2011-10-05 13:56
. zsolnay eozin kiskagyló vagy kobra tálka új ! - Jelenlegi ára: 8 999 Ft

Fontos