2011. október 12., szerda

Jó reggelt lámpa, színeit váltja, sok funkciós!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitálás előtt vedd figyelembe, hogy a lámpa egy Holland áruházból érkezett, ált. csomagolás sérült, visszáru vagy csak megmaradt. Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk!
Az aukció tárgya egy "Jó reggelt" sok funkciós lámpa. Nagy tudású, hálózatról működő asztali lámpa. Szuper ébresztős, rádiós, színeit váltó, programozható lámpa. Extra sok funkciója van. Mutatja a pontos időt, dátumot, hallgathatsz rajta rádiót, ha beállítod felébreszt különböző effektekkel, mint pl.: madárcsicsergés, vízesés, de persze ébredhetsz normál, szokványos hangokra vagy akár a rádióra! Tudod változtatni a színeit, összesen 7 szín közül választhatsz! A színeket a fényerősség szabályzó gombbal tudod változtatni!  Így soha nem unod meg, és ha reggel ránézel, már csak jól indulhat a napod! LCD kijelzős. Hidd el, nem fogod megbánni!
Apró hibája, hogy a fényerősség szabályzó gombja nem jó! Ez annyit jelent csupán, hogy ha a fehér izzó van a lámpában, akkor fehéren világít, ha viszont ezt kicsavarjuk, akkor váltja színeit. Javításra ajánlom az ügyes kezű apukáknak, de így hagyva is szuper szerintem!!
Licitet nem törlök, aukciót idő előtt nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A termékekre megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-14 21:35
. Jó reggelt lámpa, színeit váltja, sok funkciós!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos